Over ons

Lisa
Ilse

 

De liefde voor het gedachtegoed van familiebedrijven is wat Ilse Ebbens en Lisa Koolhoven samenbracht. Zij delen de overtuiging dat de wereld iets anders nodig heeft dan louter winstbejag. En dat er juist voor familiebedrijven een kans en een opdracht ligt in het verwezenlijken van de transitie die nodig en onafwendbaar is.

Ilse groeide op in familiebedrijf Concorp en kent als geen ander de vraagstukken rond continuïteit voor toekomstige generaties en relevantie in een snel veranderende wereld. Lisa komt uit een familie van familiebedrijven en kreeg van dichtbij mee hoe haar moeder als buitenstaander een succesvolle onderneming maakte van een bestaand familiebedrijf, met oog voor mens en milieu.

Vanuit deze gemeenschappelijke basis zijn Ilse – opgeleid als bedrijfscommunicatiestrateeg – en Lisa – afgestudeerd in de sociaaleconomische geschiedenis – een complementair team. Door veel te reizen, werken en wonen in andere landen, en ontmoetingen met heel verschillende mensen, brengen Ilse en Lisa een rugzak vol werelden mee.

Na twintig jaar gewerkt te hebben in de voedingsindustrie – binnen én buiten haar familiebedrijf Concorp – startte Ilse ‘Een dosis IMP’. Als ervaringsdeskundige ondersteunt zij opvolgers bij het vinden van hun weg in en met het familiebedrijf. Tevens deelt zij haar persoonlijke verhaal en inzichten als spreker voor groepen. Sinds kort vervult zij de functie van Algemeen Directeur bij Concorp, omdat zij de kans kreeg haar familiebedrijf naar een betekenisvolle toekomst te begeleiden.

Lisa ontwikkelde tien jaar lang congresprogramma’s voor de maatschappelijke sector en tekende het levensverhaal van haar eigen oma op, toen zij in 2015 besloot ‘Verhalenpodium’ op te richten. Als interviewer en tekstschrijver helpt zij opdrachtgevers het persoonlijke verhaal van medewerkers, klanten en andere stakeholders in te zetten voor opleiding, communicatie, visieontwikkeling en maatschappelijke impact(metingen).

Met ZAKEN VAN BETEKENIS bundelen Ilse en Lisa hun krachten: samen bieden zij de ultieme combinatie van ervaringskennis, brede perspectieven, diepgang, samenhang en die stip aan de horizon, waar ze graag samen met jullie familiebedrijf naartoe werken.