Wat wij voor jullie zaak doen: betekenis toen, nu en in de toekomst ontdekken met ons Boommodel

ZAKEN VAN BETEKENIS ziet het familiebedrijf als een boom: een vast en herkenbaar punt in de omgeving, met wortels in, en een zichtbaar deel boven de grond. De boom past zich aan onder invloed van externe factoren, groeit meer in de breedte of de hoogte, maakt een extra zijscheut, verlengt het wortelstelsel en kan door te groeien meer schadelijke stoffen uit de omgeving opnemen. Deze boom is tevens de stamboom van de familie. Ook daarbij is er een onderscheid tussen wat je ziet – de huidige generatie – en de vorige generaties die soms meer, soms minder op de achtergrond zijn.

ZAKEN VAN BETEKENIS helpt familiebedrijven écht betekenisvol te ondernemen door hun gedachtegoed te verbinden met de manier waarop het bedrijf van betekenis was, is en kan zijn.

Hiervoor volgen wij ons BOOMMODEL, van wortels, naar stam, naar takken:

 

Het resultaat is een goed verhaal (vorm in overleg) over de betekenis van jullie familiebedrijf door de tijd heen en inzicht in de onderwerpen waarop jullie betekenisvol (kunnen) ondernemen en op welke manier.

Meer weten over de mogelijkheden van jullie familiebedrijf en onze werkwijze? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.